dimarts, 2 de març del 2010

Olvido

.
Fa anys, molt anys, però no en una galàxia molt llunyana sinó aquí mateix a Roses teníem grans i ens vam deixar el cabells llargs. Bé, millor dit portàvem grenyes.



Finalment sembla que serà aquest proper 6 de març quan Olvido farà la seva presentació publica a Roses.

Olvido [myspace] [fb]. format per Nestor (Veu), Dani (Teclats), Terry (Guitarra), Ernest (Baix) i Alfred (Bateria), presentaran el seu treball Neurosis de destino al teatre municipal de Roses a les deu de la nit amb la projecció del seu videoclip, padre (mientras dormias...) dirigit pel jove director Ivan Morillo.

L'important de tot plegat, almenys per mi és molt important, és veure com el poble viu, el poble és viu i crea. Crea un projecte i l'assoleix. Crea cultura i crea gent bona i no ja en conducta que també, sinó bona en allò que es proposa. Aquesta gent van voler crear musica i ho han fet, han aconseguit el seu objectiu en un camp molt difícil, navegant enmig de discogràfiques i distribuïdores en un mar on no tothom pot nedar.

Aquí no hi ha sort que valgui. Dedicació, voluntat i qualitat són les eines que fan triomfar. Qui els coneix sap perfectament les hores de la seva vida que han invertit per poder el dia 6 oferir al poble la seva obra.

Ja fa temps vaig deixar d'etiquetar la música. Crec que l'etiqueta sempre és injusta i tot sovint limita a qui l'escolta creant perjudicis. Escolteu-los, de ben segur us agradarà, la qualitat és indiscutible.

Recordeu, 6 de Març, 22h al Teatre de Roses. Entrada gratuïta i amb servei de bar a càrrec de Viumusika [fb]. I amb un programa de luxe:

  • 22:00- Presentació i projecció del videoclip de "Padre (mientras dormía...)".
  • 22:10- Presentació i audició de "Neurosis de Destino".
  • 23:15- Set acústic.
  • 23:45- 2ª projecció del videoclip.
  • 23:55- Festa i meet & greet.

Com no. Us deixo la tema Padre (mientras dormias...) que he trobat al goear (jo no l'he pujat, ho juro)



I estic content, molt content. Perquè un amic, després de deixar-nos grenyes, s'en surt endavant.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada