dimarts, 9 de juny del 2009

Al carrer!

Ho han aconseguit.

Pel pròxim dissabte 20 de Juny i via facebook, s'està preparant una manifestació per protestar contra la política repressora del nostre ajuntament amb els locals d'oci nocturn. Pot passar més vergonya un equip de govern, que quan els seus ciutadans es manifesten? Jo plegaria. Serà que tinc vergonya?

De fet, aquesta tendència a dificultar la feina als empresaris de l'oci nocturn no és nova. Ja fa uns quants anys que es porta a terme, ja amb l'antic govern de CiU es començà a aplicar el model turístic geriàtric sota la premissa de "turisme de qualitat" que més que qualitat ens ha portat poc turisme, però bé, avui no parlem de turisme.

L'actual Equip de Govern, amb el PSC-PSOE tot davant, continua amb la voluntat d'acabar amb l'oci nocturn dins del poble. No em queda cap altre solució que pensar que els nostres governants volen que els nostres joves, els joves rosincs, es vegin obligats a agafar el cotxe o ciclomotor per poder gaudir les nits del fi de setmana. Però per què ho volen això? Crec que tots som prou conscients dels perills que comporten els desplaçaments per carretera les nits del fi de setmana, no?

O potser tenen molt interes a realitzar una gran zona de Pubs i Discoteques, on tots els nostres joves hi puguin anar (amb cotxe, es clar) i a la vegada sigui un focus d'atracció d'indesitjables de la comarca? Que no recordem els problemes que ha tingut Empuriabrava? I aquesta zona, on estaria ubicada? Qui seria l'interessat o el perjudicat?

Perquè no crec que el que vol l'equip de govern és que hi hagi cada nit botellons a les places del poble. Amb tots els perjudicis que això comportaria pels veïns... no, vull creure que no. O és pensen que els joves es quedaran a casa?

I el GIR? On és el GIR i les seves polítiques per a joves? (Recordeu que fins i tot, per semblar el que no son, van realitzar un acte de campanya en un pub) Ah... és veritat, no recordava que els partits complementaris de l'equip de govern, van deixar el seu programa electoral en un calaix l'endemà de les eleccions, a canvi d'un despatx amb vistes al mar, tot i que algun, ni despatx té.

En tot cas m'alegra veure que en el poble hi ha jovent que sap organitzar-se, jovent que te ganes de queixar-se davant un perjudici, jovent que al sentir-se oblidat, baixa al carrer i reclama als nostres governats que els deixin ser joves.


3 comentaris:

  1. Moltes, moltíssimes gràcies per fer que s'ens escolti també des d'aquesta banda i per fer que alguns que no poden arribar a entendre les raons per les quals es fa el que es fa les tinguin a la mà. Gràcies.

    Laura.

    ResponElimina
  2. Brillant article.

    Felicitat permostrar al poble quin tipus de governants tenim.

    Salut i independencia.

    ResponElimina
  3. Tot el recolzament des d'Empuriabrava.
    És lamentable que l'únic local que queda obert fins a les 5 sigui un club d'altern.
    Curiosament tant l'equip anterior com l'actual en els seus temps van poder gaudir de locals tan entranyables com Picasso, ChaCha, Caribeño, etc... (Entranyables no vol dir macos ni bons, hehe)...
    Llàstima que no podré assistir, però, estaré en esperit. Preneu quelcom a la meva salut.

    ResponElimina