dilluns, 9 de març del 2009

Dilluns 9

Ja som dilluns 9, tothom ha fet la seva valoració, tothom ha estimat al nombre de manifestant que vam anar a Brussel·les, i la premsa nacional (cada cop odio més aquesta paraula) muda. Aquí no ha passat res!! Tret de El Punt i L'Avui ningú parla del Dissabte 7, però és que no va passar res? Però que fa falta perquè una acció independentista sigui noticia?

Potser erem 15.000 o 10.000. O 5.000, 3.000 o 2.900. Però el fet que tants Catalans recorrin mitja Europa, crec que val una atenció especial per part de la nostra (cada cop menys) televisió pública.

Si en lloc dels més de 5.000 (segur!!) independentistes, fóssim 500 aficionats del Barça, hi hauria hagut connexions en directes i modificació de la programació, però clar, ensenyar tantes estelades potser faria mal de ventre a més d'un. No fos cas que els catalans que es van quedara casa, aliens a la iniciativa, comencessin a fer rodar el magí i detectessin que quelcom s'està movent. No fos cas que a algú se li acabes el modus vivendi de l'unionisme espanyolista.

Potser la pròxima mobilització l'haurem de fer a les portes de TV3... potser així ens veuran.


Finalment, vull donar les gracies a tots els que heu visitat el meu bloc aquest fi de setmana, meu fet feliç al veure com el comptador de visites ha augmentat, no hem anat a Brussel·les per no res. I gracies també als que heu donat mostres de suports en el comentaris, llàstima que no els podia llegir des de Brussel·les, però m'ha agradat molt trobar-los a la tornada.

Això no s'acaba, tot just comença. Gracies a tots!!

5 comentaris:

  1. Bones;
    Els de Vilaweb han fet una bona feina, després i, el que és més important, abans.
    http://www.vilaweb.cat/www/noticiap_idcmp3553077

    ResponElimina
  2. Felicitats Fèlix,

    Al final no ens vam trobar tot i que debiem estar a prop perque alguna de les fotos que vas enviar son de la capçalera just abans de començar, i jo estava per allí.

    ResponElimina
  3. Rafa,

    Si els de Vilaweb han treballat bé, però TV3 la paguem tots i no ofereix informació a tots, molta tonteria, molt parlar de Euskadi i als de casa que els fotin...

    Joan,

    Tard o aviat coincidirem, no en tinc cap dubte...

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies, Fèlix, pel teu blog en directe. Pels que no varem poder ser allí, ha estat un consòl poder seguir-te les noticies. Sempre passa que pocs han de tirar del carro, però al final ens en sortirem. Visca Catalunya Lliure!.

    ResponElimina
  5. No, si això de TV3 ha estat i és, lamentable.
    I jo que pensava que la Mònica Terribas era quelcom diferent... No mossega la mà que l'hi don de menjar.

    ResponElimina